Kevyemmät menuvaihtoehdot

Keittomenu

Hinta 18€/hlö. Minimitilaus 20 henkilöä.

 

  • Vihersalaatti, tomaatti, kurkku (V, G)

 

Valitse yksi seuraavista:

  • Minestrone di verdure (V, M, G)

Italialainen kasviskeitto

  • Zuppa di salmone (L G)

Lohikeitto

  • Crema di carciofi e funghi (L, G)

Sieni-artisokkakeitto

  • Crema di zucca al peperoncino (L, G)

Myrskikurpitsa-chilikeitto

 

 

  • Focaccia al rosmarino (L)

Rosmariinifocaccia

 

  • Tiramisu tai Marjatäytekakku
  • Kahvi ja tee

 

Cocktailmenu

Valitse haluamasi cocktailpalat suolaisten ja makeiden listoilta makusi mukaan yhdistellen. Viiden lajin menu 22,50/hlö tai kahdeksan lajin 32€/hlö. Toimitettavissa 20-500 hengelle.

Suolaiset

  • Arancinetti di ragú, funghi o spinaci al forno (L)

Jauheliha-, sieni- tai pinaatti-riisipalloja uunissa

  • Spiedini (G)

Liha-, kala- tai kasvisvarras

  • Mozzarella in carrozza (L)

Paneroidut mozzarellatäytteiset leipäviipaleet

Täytetyt herkkusienet

Kurkut vuohenjuustovaahto-saksanpähkinä täytteellä

  • Vol-au-vent con mousse di funghi o salmone (L)

Vannikkeet sieni- tai lohivaahdolla

Ilmakuivattu kinkku-mozzarellakääryleet

Grillatut munakoisokääryleet

Suolaisen piirakan palat: pinaatti, sieni, lohi tai artisokka

  • Tris di palline al formaggio

Hasselpähkinä-, paprika- ja yrttijuustopalloja

Sienipiirakan palat

 

Makeat

Suklaaleivoskeksi valkosuklaatäytteellä

  • Tartufi al cioccolato (G)

Erilaiset tryffelit

(pistaasi, hasselpähkinä, mustaherukka, tyrni, manteli, kookos, kaakao)

Suklaa- tai pistaasikreemillä, tai perinteisellä ricotta-kanelitäytteellä

Amaretti-keksit

  • Tartellette dolci (L)

Tarteletit kreemitäytteellä (kauden marjat ja hedelmät, suklaa, pistaasi)

  • Bigné (L)

Makeat tuulihatut (vadelma, mansikka, suklaa, tiramisu, hasselpähkinä, sitruuna tai kahvitäytteillä)