Toimitusehdot

Tilaukset viimeistään 4 vrk ennen toimitusta tai noutoa. Voit toki kysyä, onnistuisiko toimitus nopeammallakin aikataululla. Mitä suurempi tilaus, sitä aikaisemmin kannattaa varmistaa saatavuus. Huomioithan, että tilauskyselyn täyttäminen ei tarkoita varmistettua toimitusta, odotathan vahvistusta sähköpostiisi!

Maksuton peruutus 5 vrk ennen toimitusta alle 600€ toimituksille. Peruutuksesta 4 vrk ennen ajankohtaa tai myöhemmin veloitamme 50% tilauksen hinnasta. Peruuttamattomat ja noutamatta jätetyt tilaukset laskutamme täysimääräisinä.

Muutokset tilaukseen, esim. lopullinen henkilömäärä tai tilaustuotteiden määrä ilmoitettava 4 vrk ennen toimitusta, jonka mukaan laskutamme.

Yli 600€ tilauksista laskutamme 50% etukäteen varausmaksuna jota ei palauteta. Varausmaksun eräpäivä määräytyy tilauksen suuruuden ja ajankohdan mukaan ja sovitaan erikseen. Loppusumma tai alle 600€ tilaukset laskutetaan jälkikäteen 7 vrk maksuajalla sähköpostitse toimitettavalla laskulla tai korttimaksulla toimituksen yhteydessä. Yritysasiakkaille on myös verkkolaskun mahdollisuus.

Menutilauksissa tarjoiluastioiden vuokra sisältyy hintaan.

Mikäli kuljetusta ei tilata, tarjoilustiat ja mahdolliset vuokra-astiat palautetaan kuljetuslaatikoihin pakattuina tilaisuutta seuraavana arkipäivänä.

Kuljetuksen hintaan sisältyy tuotteiden kuljetus sovituun osoitteeseen sovittuna aikana, sekä tiskaamattomien, kuljetuslaatikoihin pakattujen astioiden nouto sovittuna ajankohtana, pääsääntöisesti toimitusta seuravaana arkipäivänä.

Astiavuokran yhteydessä veloitamme rikkoutuneista tai puuttuvista astioista hankintahinnan mukaan.

Tarjoilupalkkio veloitetaan sovitun tuntimäärän mukaisesti, tai tilaisuuden pitkittyessä toteutuneen tuntimäärän mukaan.

Menutilauksissa hinnoittelun perustana on koko ryhmälle sama menu.

Erikoisruokavaliot huomioidaan erikseen sovitusti. Valmistus tapahtuu samassa keittiössä muun ruoan kanssa.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n, joka on ruoalle 14% ja muille palveluille 24%.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja koska tahansa. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia toimitusehtoja.

Tietosuoja: Kaupassa noudatetaan Suomessa voimassa olevaa kuluttajansuojalainsäädäntöä. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan tilauksen yhteydessä koko nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Kerättyjä tietoja käytetään tilauksen toteuttamiseen, tilaukseen liittyviin yhteydenottoihin ja asiakassuhteiden hoitoon. Asiakkaan luovuttamat yhteystiedot ja tilauksen sisältö tallnnetaan Maatilamatkailu Cavallinon (2528412-6) ylläpitämään tilausrekisteriin.
Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta. Asiakasrekisteritietoja ei luovuteta EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tilauskyselyt

HUOM! Tilauslomakkeen toimivuudessa on ollut ongelmia ja se on poistettu käytöstä. Tilauskyselyst info@cavallinocatering.fi niin yksittäisistä tuotteista kuin suuremmista menutilauksista. Otathan yhteyttä myös jos et ole saanut vastausta lomakkeen kautta lähettämääsi viestiin.

Saadaksesi heti varmuuden saatavuudesta ja mahdollisimman tarkan vastauksen, laita kyselyysi mukaan:

1. Omat yhteystietosi

2. Tilauksen toivottu ajankohta

2. Tilattavat tuotteet / menu

3. Tuotteiden määrä tai ruokailijoiden lukumäärä

4. Kuljetus vai nouto, jos kuljetus niin juhlapaikan sijainti

5. Tarvitsetko vuokra-astioita tai pöytäliinoja