Pizzan paistoa

Ruoanlaittokurssit

Miltä kuulostaisi virkistyspäivä kokkikurssilla? Tai vaikkapa työpaikan tai harrastusseuran pikkujoulut pizzoja pyöritellen? Yhteistyötä vaativa kokkauskurssi sopii mainiosti myös tiimipäivän aktiviteetiksi. Järjestämme ruoanlaittokursseja ja työpajoja italialaisen keittiön eri teemoista n. 10-20 hengen ryhmille. Kursseilla perehdytään niin resepteihin, menetelmiin kuin kulttuuriin ja historiaan ruokien taustalla. Alla muutama esimerkki tarjonnasta, mutta tapahtuma voidaan räätälöidä myös toiveidenne mukaan. Italian kielen harrastajille kurssit pidetään myös kielikylpyversiona kokonaan tai osittain italiaksi. Kysy myös mahdollisuutta integroida mukaan koulutetun viiniasiantuntijan vetämä viinikurssi tai viininmaistelu. Kursseilta saat mukaasi kirjallisen materiaalin resepteineen. Kurssien hinnat sisältävät ruoan lisäksi alkoholittomat juomat, kahvin ja teen. Mukana voi tuoda omat alkoholijuomat. Hinnat sis. alv 24%.

Kysy lisää sähköpostitse info@cavallinocatering.fi.

Tuunaa oma pizzasi -ilta

Kevyesti teoriaa, kädet taikinaan ja sitten syömään. Pizzan päälle suu makeaksi pannacotalla. Pizzakurssi sopii vaikka kaveriporukan illanvietoksi. Kesto n. 1 1/2 h + ruokailu, hinta 55€/hlö. Kevytversio ilman opetusta ja valmiilla taikinalla 40€/hlö, 10-20 hengen ryhmille.

Makkaratyöpaja

Kurssilla perehdytään makkaranteon saloihin, mutta valmistetaan kokonainen menu alkupaloista tirmisùun. Kesto 3h + ruokailu, hinta koko menulla 95€/hlö, suppeampi versio 70€/hlö.

Täytepastakurssi

Opi askartelemaan kotikonstein tuorepastaa. Kurssilla valmistetaan myös alkupalat ja jälkiruoka. Kesto 3h + ruokailu, hinta 85€/hlö.