Ruoanlaittokurssi

Ruoanlaittokurssit

Miltä kuulostaisi tyky- tai virkistyspäivä kokkikurssilla? Tai vaikkapa työpaikan tai harrastusseuran pikkujoulut pizzoja pyöritellen? Yhteistyötä vaativa ruoanlaittokurssi sopii mainiosti myös teambuilding-aktiviteetiksi tiimillesi. Järjestämme ruoanlaittokursseja ja työpajoja italialaisen keittiön eri teemoista n. 5-15 hengen ryhmille. Kursseilla perehdytään niin resepteihin, menetelmiin kuin kulttuuriin ja historiaan ruokien taustalla. Alla muutama esimerkki tarjonnasta, mutta tapahtuma voidaan räätälöidä myös toiveidenne mukaan. Italian kielen harrastajille kurssit pidetään myös kielikylpyversiona kokonaan tai osittain italiaksi. Kursseilta saat mukaasi kirjallisen materiaalin resepteineen. Kurssien hinnat sisältävät ruoan lisäksi alkoholittomat juomat, kahvin ja teen. Mukana voi tuoda omat alkoholijuomat. Kysy lisää sähköpostitse info@cavallinocatering.fi.

Tuunaa oma pizzasi -ilta

Kevyesti teoriaa, kädet taikinaan ja sitten syömään. Pizzan päälle suu makeaksi oman tuotannon jäätelöllä. Sopii vaikka kaveriporukan illanvietoksi. Kesto n. 1 1/2 h + ruokailu, hinta 50€/hlö. Kevytversio ilman opetusta ja valmiilla taikinalla 35€/hlö, 10-20 hengen ryhmille.

Makkaratyöpaja

Kurssilla perehdytään makkaranteon saloihin, mutta valmistetaan kokonainen menu alkupaloista tirmisùun. Kesto 3h + ruokailu, hinta 90€/hlö.

Täytepastakurssi

Opi askartelemaan kotikonstein tuorepastaa. Kurssilla valmistetaan myös alkupalat ja jäätelö jälkiruoaksi. Kesto 3h + ruokailu, hinta 85€/hlö.