Muut palvelut

Kuljetus

Kuljetamme yli 300 €:n tilaukset 50 km säteellä keittiöstämme (Mestarintie 19, Tuusula). Veloitamme kuljetuksista 30€:n kiinteän maksun, johon lisätään 1€/km etäisyyden mukaan. Mikäli nouto tapahtuu erikseen, laskutetaan myös noutokilometrit 1€/km. Suomenlinnaan lisäksi erillinen 50€ lisämaksu.

Huom. silloin kun tilaukseen ei sisälly tarjoilua, kuljetus ei sisällä noutopöydän kattamista, vaan ruoat jätetään asiakkaalle laatikoihin pakattuina. Esille laitosta veloitamme tarvittaessa tarjoilupalkkion mukaisen tuntiveloituksen. Astioiden nouto vastaavasti tarkoittaa valmiiksi pakattujen laatikoiden noutamista, astioiden keräilystä juhlatilasta veloitamme tarjoilupalkkion mukaisen tuntiveloituksen.

Huom! Mikäli juhlapaikan välittömään läheisyyteen ei pääse autolla, varaathan kantoapua kuljettajan avuksi, joka tuo ruoat yksin raskaissa laatikoissa.

Tarjoilu

Valmistamme ruokaa pääsääntöisesti vain noutopöytään, ei pöytiin tarjoiltuna. Tilauksiin on mahdollista kuitenkin sisällyttää buffet-tarjoilu, jolloin sinä voit keskittyä juhlavieraiden vastaanottamiseen ja muuhun ohjelmaan. Tarjoilupalkkio 35€/h/tarjoilija, 38€/h klo 18 jälkeen ja lauantaisin, 60€/h sunnuntait ja pyhäpäivät. Tarjoilun minimiveloitus on 4 tuntia. Tarjoilupalkkio veloitetaan myös pöydän kattamisesta ja vuokra-astioiden keräilystä noudettaessa mikäli niitä ei ole valmiiksi pakattu (ks yllä.)

Vuokra-astiat ja pöytäliinat

Saat meiltä myös vuokra-astiat ja valkoiset pöytäliinat tilaisuuksiisi. Meiltä löytyy myös valikoima maljakoita, tuikkulyhtyjä, juomacoolereita, silkkikasveja ym. juhlatarpeita.

  • Ruokailuastiat 2,00€/hlö (lautanen, aterimet, juomalasi)
  • Alkuruoka-astiat 1,50€/hlö (alkuruokalautanen, aterimet)
  • Viini-, kuohuviini- tai avec-lasit 0,40€/kpl
  • Kahviastiat 1,80€/hlö (kahvikuppi, aluslautanen, kakkulautanen, kahvilusikka)
  • Pöytäliinat 9,50€/kpl
  • Kankaiset lautasliinat 1€/kpl