Gelato eli italialainen maitojäätelö juontaa juurensa 1500-luvun Firenzeen, ja on näkyvä osa italialaista ruokakulttuuria edelleen. Pitkälle Italiassa ei pääse törmäämättä gelateriaan, eli jäätelöbaariin, jossa perinteisen makuvalikoiman ohella tänä päivänä löytää usein hyvin kekseliäitä uutuuksia. 

Kellokosken keittiöllä valmistettava gelatomme tehdään artesaaniperinteen mukaisesti tuoreesta maidosta ja kananmunista ilman väri- ja säilöntäaineita. Käyttämämme maitotuotteet ja kananmunat ovat luomua. Emme käytä myöskään valmiita makuaineita vaan tuoreita kauden hedelmiä ja marjoja: Kiloon mansikkajäätelöä kuluu n. 400g tuoreita mansikoita. Siksi eri makujen saatavuus vaihtelee. Ympäri vuoden saatavat maut on lueteltu alla. Perinteisten makujen ohella kehitämme jatkuvasti uusia reseptejä erityisesti paikallisista suomalaisista raaka-aineista, sekä vegaanisia jäätelöitä.

Gelato sisältää ilmaa alle puolet teollisiin jäätelöihin verrattuna, mikä tekee tuotteesta huomattavasti tiiviimmän. Gelato kannattaakin ottaa pakastimesta pehmenemään puolisen tuntia ennen tarjoilua. Normaalisti gelatomme sisältävät laktoosia, koska täysmaitoa ei ole saatavilla luomuna ja laktoosittomana. Voimme pyydettäessä tehdä gelatot myös laktoosittomana tavallisesta täysmaidosta.

Litrahinnat vaihtelevat 10-14€ välillä tuotteen ja vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä gelatoja voi tilata:

1) Osana vähintään 300€ tilausta (menut, tilaustuotteet)

2) Gelatobuffet-tilauksena, jossa 4 eri makua hintaan 5€/hlö, minimitilaus 40 henkeä, sisältäen tarjoiluastioiden vuokran

3) Litroittain Järvenpään, Tuusulan ja Keravan REKO-lähiruokarenkaiden kautta

4) Litroittain kysymällä mitä makua on valmiina tai tulossa, tai seuraamalla ilmoituksia facebookissa

Kyselyt: info@cavallinocatering.fi

Ympärivuotiset maut

  • Caffè – Espressokahvi
  • Pistacchio – Pistaasipähkinä
  • Cioccolato – Suklaa
  • Menta e cioccolato – Minttusuklaa
  • Vaniglia – Vanilja
  • Nocciola  – Paahdettu hasselpähkinä
  • Gianduia – Suklaa ja paahdettu hasselpähkinä
  • Mandorla – Manteli
  • Zabaglione – Marsala-viini ja kananmunan keltuainen