Cavallinon herkkukassilla luot täydellisen italialaisen ravintolaillallisen kotiisi, alkupaloista jälkiruokaan.  Ruoat myydään take-away rasioissa. Lämmität vain lasagnen ja katat pöydän koreaksi niin elämys on valmis nautittavaksi!

Nyt myynnissä valmistujaisviikonlopulle (4.6.) illalliskassi, jonka alkupalat ovat ylioppilasjuhlamenustamme. Näin voit juhlistaa merkkipäivää perheen kesken ja maistella samalla menun sisältöä mahdollista tulevaa suurempaa juhlaa varten. Perjantaille 28.5. vielä tavallinen menu (alempana).

Hinnat neljälle hengelle 120€ tai kahdelle 65€. Korttimaksu tai ennakkomaksu, huomiothan että koronan vuoksi emme käsittele käteistä.

Tilaukset keskiviikkoon klo 18 mennessä info@cavallinocatering.fi

Nouto perjantaina klo 15-17 Kellokosken keittiöltä, Mestarintie 19 halli 5.

Lähialueille (Tuusula, Kerava, Järvenpää) myös kuljetuskierros klo 17 alkaen 5€ lisähintaan. 

Valmistujaisviikonlopun menu
Toukokuun menu

Aterian täydennykseksi punaviinin ystävälle sopii hyvin vaikkapa Bardolino classico, Piemonten Barbera-punaviini tai perinteinen Chianti. Jos pienempi pullo riittää, niin kokeile esim. tätä Chiantia tai Valpolicellaa. Valkoviinin ystävälle, ja erityisesti pestolasagnen kanssa, voit nauttia Sisilialaista Pinot Grigioa tai hieman erikoisempaa Arneis-lajiketta, tai jos pikkupullo riittää niin kokeile Venetolaista Pinot Grigioa tai Chardonnayta.